Ikke logget ind Login på serialsafe.dk Login LOGIN
 
Serialsafe
Flere og flere danskere oplever at blive bestjålet ved lommetyveri, indbrud i beboelse eller ved røveri.
Berigelses kriminalitet er i stærk stigning og koster samfund og borgere millioner af kroner hvert år, både ved tab af de stjålne effekter samt ved udbedring af skader efter eksempelvis indbrud.
Mange effekter der bliver stjålet bliver aldrig fundet igen, og det oftest grundet manglende dokumentation af effekten overfor politiet og forsikringsselskabet.
En effekt uden serienummer kan ikke efterlyses af politiet og ved manglende efterlysning kan politiet ikke dokumentere, at effekter en eventuel tyv besidder stammer fra tyveri.Det er derfor essentielt at politet, i forbindelse med optagelse af rapport vedrørende tyveri, røveri eller lignende hurtigst muligt får alle relevante oplysninger vedrørende de stjålne effekter.
Mange mennesker har ikke disse oplysninger noteret nogle steder, mens andre har dem liggende på en computer, et stykke papir eller lignende - steder der oftest bliver berørt ved eksempelvis et indbrud !
Yderligere er der mange, der ikke gemmer deres kvitteringer for køb af effekter, hvilke oftest er nødvendig dokumentation overfor forsikringsselskabet.
Dette online system forsøger at hjælpe dig til altid at være forberedt, hvis uheldet skulle være ude, hvorfor vi i SerialSafe håber du vil bruge lidt tid på at kigge rundt på systemets forskellige sider.
Her vil du, udover registrering af dine effekter, finde relevant information omkringsikring af din bolig, vejledninger, links til relevante hjemmesider med øvrig information,links til virksomheder der kan hjælpe når skaden er sket samt meget mere.
God fornøjelse på SerialSafe !
 
Kontakt Serialsafe
Telefon: 31621422
Email: admin@serialsafe.dk