Ikke logget ind Login på serialsafe.dk Login LOGIN
 
Serialsafe
SerialSafe er en krypteret database, hvor man kan opbevare oplysninger omkring sine ejendele, deres serienumre,værdier med videre.
Systemet er optimeret til online lagring og lagrer alle dine oplysninger inklusiv billeder af dine effekter, kvitteringer og anden relevant information på en sikker server.
Der tages daglig backup af serveren, så derfor ligger dine oplysninger trygt hos Serialsafe.dk.
Serveren, og dermed dine oplysninger, kan tilgås uanset om du sidder på det lokale bibliotek eller er blevet bestjålet på en ferie i udlandet og du kan derfor i tilfælde af tyveri, røveri, brand eller
andet, med det samme sende dine oplysninger direkte til politi og forsikring -også selv om din computer er blevet stjålet.
Hvis du ønsker mere teknisk information, kan du finde det i menuen under 'Tips'.
Men serialsafe.dk er mere end det.
Serialsafe.dk har adskillige samarbejdspartnere dels inden for håndværkerbranchen, men også indenfor andre brancher. Og som medlem vil du modtage tilbud fra disse, både via nyhedsbreve og via tilbud fra forsiden af serialsafe.dk.
På serialsafe.dk kan du, hvis det er nødvendigt efter et indbrud, ønske at blive kontaktet af en samarbejds partner hos serialsafe.dk.
Dette foregår ved at du, når du er logget ind i systemet, og skal sende rapporter til dit forsikrings og/eller politi, også kan vælge om du vil sende en SMS til et eller flere af de firmaer, som udfører netop den type opgave,
som du står og mangler.
Disse firmaer modtager derved en SMS og vil hurtigst muligt kontakte dig. Og de fleste af disse firmaer har også døgnvagt, så skulle det være midt om natten, du mangler hjælp, er det ikke noget problem. Hvis du sender til flere firmaer, kan du vælge det firma med det bedste tilbud.
Du slipper altså for, at stå midt om natten og rode med telefon bøger for at finde et firma der kan hjælpe dig. Det eneste du behøver er at logge ind på serialsafe.dk og sende en SMS. Du kan selvfølgelig også ringe direkte til firmaets vagt telefon.
Et andet scenarie, kunne være at du bare ønsker at få udført en opgave af håndværksmæssig karakter. Så kan du bare logge ind på serialsafe.dk, og fra din side, vælge "Kontakt håndværker". Herfter vælger du hvilken håndværkertype du ønsker. Hvem du ønsker at få tilbud fra. Og så vil du blive kontaktet af de valgte firmaer.
Tilbage
 
Kontakt Serialsafe
Telefon: 31621422
Email: admin@serialsafe.dk